СОУ „Богданци“ - Богданци

(Пренасочено од СОУ "Богданци" - Богданци)

Средното општинско училиште „Богданци“ — средно училиште во Богданци, Општина Богданци[1].

Богданци

Место
Општина: Богданци
Место: Богданци
Основни информации
Контактни информации
Портал www.soubogdanci.edu.mk

Основање и развој уреди

Учество на натпревари уреди

Освоени награди уреди

Познати личности кои учеле во ова училиште уреди

Познати личности кои предавале во ова училиште уреди

Надворешни врски уреди

  1. Листа на средни училишта во кои е застапено стручното образование во Република Македонија