Леб и солУреди

Виктор здраво, твојата статија за Леб и сол ја избришав затоа што се појави врз статијата за музичката група Леб и сол. Ќе треба повторно да ја објавиш. Поздрав - Виолетова (разговор) 11:24, 8 февруари 2022 (CET)