ПредупредувањаУреди

Доколку не прекинеш да вметнуваш тривијалности и да ги менуваш статиите за македонските градови, особено во бројот на жители, а не се поткрепени со ниту еден извор, еднаш ќе бидам принуден да те блокирам на подолг период. Поздрав --Ehrlich91 (разговор) 15:34, 9 септември 2020 (CEST)