Здраво, јас сум Make me Feel Alright, и јас сум корисник и уредувач на Македонска Википедија. Во суштина, тоа значи дека имам некои дополнителни права што ми овозможуваат полесно да се справам со вандализам и куклена кукла. Дозволете ми да знам на мојата страница за разговори дали можам да ви помогнам.

ОпоменаУреди

По втор пат уредуваш статии за населени места во Македонија, во кои вметнуваш некои неразбирливи текстови и објаснувања кои потполно не треба да се наоѓаат во енциклопедиска статија, како што се статиите на Википедија на македонски јазик. Доколку продолжиш на ист начин, следниот пат место опомена, ќе бидеш блокиран. Поздрав

Ако не прекинеш со овие глупости што ги ставаш по страниците за населените места во Македонија, само ќе бидам принуден да те блокирам на подолг период.
Повторно потполно нејасни уредувања, не знам ниту како да ги дефинирам, но твоите постапки само повлекуваат подолготрајни блокирања. Едноставно, недозволиво однесување.

БлокирањеУреди

Бидејќи не се огласуваш на твојата СЗР, а воедно продолжуваш со истото, ќе бидеш блокиран на подолг период. Ако корисникот е подолго блокиран, овие опции не ќе можат да функционираат и Википедија не го признава тоа. --Ehrlich91 (разговор) 11:35, 25 мај 2020 (CEST)

Ако Википедија сè уште не го признае заради блокирањето, вашите опции (уредување, поместување или создавање) може да не работат како што треба.