Добре дојде!

Здраво, KatanaMen, и добре дојде на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, видете ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата страница за разговор, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојде!--Ehrlich91 (разговор) 10:12, 12 мај 2019 (CEST)

Community Insights SurveyУреди

RMaung (WMF) 16:43, 6 септември 2019 (CEST)

Reminder: Community Insights SurveyУреди

RMaung (WMF) 17:11, 20 септември 2019 (CEST)

Reminder: Community Insights SurveyУреди

RMaung (WMF) 21:49, 3 октомври 2019 (CEST)