Please check out our medical translation project here [1]. We would love to have your help. James Heilman, MD (talk · contribs · email)(please leave replies on my talk page) 19:02, 10 јануари 2014 (CET)Одговори

Добре дојдовте!

уреди

Здраво, Jmh649, и добре дојдовте на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, погледајте ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата разговорна страница, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојдовте! --Brest-bot (разговор) 07:30, 15 декември 2010 (CET)Одговори

I do not read Macedonian unfortunately. James Heilman, MD (talk · contribs · email)(please leave replies on my talk page) 05:09, 6 март 2015 (CET)Одговори
 

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 6 August 2023 (UTC)