Оваа IP адреса е јавна IP адреса преку која се одвива Internet сообраќајот на компјутерската мрежа во ОУ „Стив Наумов“ - Скопје, Ул. „Лазар Поп Трајков“ бр. 28, населба Автокоманда, општина Гази Баба. IP адресата е блокирана за време од 3 дена за анонимни корисници, доколку сте регистриран корисник, најавете се со вашето корисничко име, тука.--brest (разговор) 15:55, 26 октомври 2011 (CEST)

Hello! Please stop blanking pages. Thanks! --BRUTE (разговор) 10:22, 26 октомври 2011 (CEST)