Добре дојде!

Здраво, Михајло Анђелковић, и добре дојде на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, видете ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата страница за разговор, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојде! --Поречанец A? 23:24, 26 март 2008 (UTC)

Мешани крилични и латинични букви во наслов на статијаУреди

Се прашувам која техника ја користите за да ги пронајдете случаите на мешани кирилични и латинични букви во наслов на статијата? Доколку постои некоја алатка би сакал да ми кажете која е таа и како може да с екористи. Поздрав.--brest 12:00, 6 април 2008 (UTC)

Thank you for your help.--brest 18:54, 6 април 2008 (UTC)

Благодарам за воочените удвојувања на статиите Јазици на Европската Унија и Блез Паскал.--brest 08:37, 12 јули 2008 (UTC)