ВоденУреди

Здрасти, благодаря ти за редакциите на Воден. Може би си забелязал и шаблона, който се използва там (Шаблон:БИМ), който не отговаря на правилата на уикипедия (например за неутралност, оригинални изследвания, възможност за проверка) и по тази причина не би трябвало да съществува.

Преди време повдигнах въпроса при администраторите, но отговор нямаше. Писах и на създателя Боян (Разговор_со_корисник:Bjankuloski06/Архива_17), но и той май не знае какво да ми отговори.

Въобще неутралността в много статии тук куца сериозно, статиите са писани от силно националистически позиции. Струва ми се, обаче, че с редакторски войни нищо добро не може да се постигне. Нужна е промяна в позицията на адмните, но досегашните ми опити за разговор с тях не са дали много добри резултати. (Не е изключено и тях някой да ги притиска.) Чудя се какво друго може да се направи. Tropcho (разговор) 16:50, 30 јули 2015 (CEST)[]

Здрасти! И а съм на позиции близки до твоите. Все си мисля, че малко по малко нещата ще се приближат до истината.--19:25, 2 август 2015 (CEST)