Разговор за предлошка:Главни градови во Океанија по регион

На страницава нема разговори.

Овој шаблон треба да се избрише зошто веќе има еден, видете Шаблон:Главни градови во Океанија. --Никола Стоіаноски 00:05, 28 февруари 2010 (UTC)

Не е за бришење, тој е поинаков, не вклучува зависни несуверени територии. Засебни се и на англиската и имаат различна употреба, на пр. во страници за главни градови на несуверени територии. --Б. Јанкулоски (разговор) 00:10, 28 февруари 2010 (UTC)
Аха, епа ок, овој шаблон нека се додава кај статии за несуверени држави и територии. Да не се дуплираат шаблоните кај главни градови на независни држави.--Никола Стоіаноски 00:17, 28 февруари 2010 (UTC)
Може, да. --Б. Јанкулоски (разговор) 00:21, 28 февруари 2010 (UTC)
Назад на страницата „Главни градови во Океанија по регион“.