Приправници (филм)

Приправници е американски филм, во режија на Шон Леви. Главните улоги ги толкуваат: Винс Вон, Овен Вилсон, Роуз Берн, Макс Мингела и Џош Бренер.

СодржинаУреди

Били и Ник се продажни агенти чии кариери се загрозени од дигиталниот свет. Обидувајќи се да докажат дека нивното време не поминало, тие се осмелуваат да стажираат во „Гугл“, заедно со цела армија брилијантни дипломци.[1]

НаводиУреди

  1. Антена, број 857, 28.11.2014, стр. 24.