Примери уреди

Поврзано уреди

  • Template:bk — машка кошаркарска репрезентација
  • Template:bkw — женска кошаркарска репрезентација
  • Template:bk-rt — за да се појави знамето од десна страна
  • Template:bk-big — за да се појави поголемо знаме, со името на екипата под знамето
  • Template:bkw-rt — за да се појави знамето од десна страна