Предлошка:СпортНатЗемја/doc

НаменаУреди

Предлошкава е наменета за категории посветени на спортски натпреварувања во поединечни земји.

Воедно, автоматски дава и кутивче за соодветна категорија на Ризницата, доколку постои таква.

УпотребаУреди

{{СпортНатЗемја|Русија}} за да добиете Категорија:Спортски натпреварувања во Русија

ПоврзаноУреди