Предлошка:Спортдецкат

[[:Категорија:{{{3}}} век во спортот|{{{3}}} век во спортот]]: [[:Категорија:{{{4}}} век во спортот|{{{4}}} век]] [[:Категорија:{{{1}}}00-тите во спортот|{{{1}}}00-ти]]–[[:Категорија:{{{1}}}10-тите во спортот|{{{1}}}10-ти]]–[[:Категорија:{{{1}}}20-тите во спортот|{{{1}}}20-ти]]–[[:Категорија:{{{1}}}30-тите во спортот|{{{1}}}30-ти]]–[[:Категорија:{{{1}}}40-тите во спортот|{{{1}}}40-ти]]–[[:Категорија:{{{1}}}50-тите во спортот|{{{1}}}50-ти]]–[[:Категорија:{{{1}}}60-тите во спортот|{{{1}}}60-ти]]–[[:Категорија:{{{1}}}70-тите во спортот|{{{1}}}70-ти]]–[[:Категорија:{{{1}}}80-тите во спортот|{{{1}}}80-ти]]–[[:Категорија:{{{1}}}90-тите во спортот|{{{1}}}90-ти]] [[:Категорија:{{{5}}} век во спортот|{{{5}}} век]]

Спортски настани одржани во [[{{{1}}}{{{2}}}0-ти]]те години.