Предлошка:РИСзамена

Гласање за ревидирана статијаУреди

Како да гласам за овој предлог?


Гласањето се одвива така што секој може да остави свој глас {{за}} (За ), {{против}} (Против ) или {{воздржан}} (Воздржан ), како и свое мислење преку {{коментар}} (Коментар ), користејќи ги за сето ова соодветните предлошки. Прашањето на кое давате свој глас е дали сметате дека на статијата треба да ѝ биде одземен статусот на избрана. Само гласовите од утврдените корисници ќе бидат земени предвид при сумирањето на резултатите. Гласањето завршува една недела по предлогот.

Понекогаш, некоја статија и со доволно гласови {{За}} може да не биде избрана доколку така одлучи заедницата (Видете: Википедија:Занемарете ги сите правила).

РИСзаменаУреди

ИнформацииУреди

Статијата е предложена за дискусија во .


ДискусијаУреди

ГласањеУреди

(0/0/0); Закажано да заврши во 04:32, 4 јуни 2022 (CEST)

ЗаУреди

ПротивУреди

ВоздржанУреди