Предлошка:Преместен разговор

(Пренасочено од Предлошка:Премразг)
Овој е разговор е преместен во [[{{{1}}}]]. {{{2}}}
Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба уреди

Внесете го следново под насловот на темата на една разговорна страница:

{{Преместен разговор|Разговор:Википедија|2=~~~~}}
Овој е разговор е преместен во Разговор:Википедија. Јас 00:26, 14 јуни 2009 (UTC)

(Ознаката 2= е потребна ако има други знакови „=“ во пораката, на пример ако Вашиот потпис содржи „=“.)

За да направите дополнителен коментар зошто прашањето е преместено и/или за да се потпишете за другите да знаат кој го преместил прашањето: {{Преместен разговор|Википедија:Селска чешма (Техника)|2=Ова прашање е поврзано со МедијаВики софтверот. --~~~~}}

Овој е разговор е преместен во Википедија:Селска чешма (Техника). Ова прашање е поврзано со МедијаВики софтверот. --Јас 00:26, 14 јуни 2009 (UTC)

Пренасочувања до оваа предлошка уреди

Можете да го користите и кодот {{премразг}} за да го повикате оваа предлошка.

Поврзано уреди