Предлошка:Нерешено

Нерешено. {{{1}}}
Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба

уреди

Внесете го следново под насловот на темата на една страница за разговор:

{{Нерешено|1=~~~~}}
Нерешено. Јас 00:26, 14 јуни 2009 (UTC)

(Ознаката 1= е потребна ако има други знакови „=“ во пораката, на пример ако Вашиот потпис содржи „=“.)

За да направите дополнителен коментар зошто прашањето е нерешено и/или за да се потпишете за другите да знаат кој го разрешил прашањето: {{Нерешено|Мора да се среди прашањето со авторските права! --~~~~}}

Нерешено. Мора да се среди прашањето со авторските права! --Јас 00:26, 14 јуни 2009 (UTC)

Поврзано

уреди