Предлошка:Известување за КИС

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба уреди

Оваа предлошка се става на врвот од статиите кои се моментални кандидати за избрана статија. За правилно да го вклучите, ставете:

{{известување за КИС|архива=N}}

каде што N е бројот на архивата под која се води моменталниот предлог.

Поврзано уреди

Поврзано уреди