Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба уреди

По успешна кандитатура за избрана статија, заменете ја предлошката {{Кандидати за избрана статија|архива=N}} на страницата за разговор на статијата со:

{{ИС|архива=N}}

каде што N е бројот на архивата под која статијата била избрана.

Оваа предлошка е за статии кои се избрани, но сè уште не се појавиле на главната страница, па затоа ги става страниците на кои е вклучен во Категорија:Википедија:Избрани статии кои не се појавиле на главната страница. Откако статијата ќе се појави на главната страница, наместо оваа предлошка употребете го {{ИС+ГС}}.

Поврзано уреди