ОУ „Фан Ноли“ - Палатица


Фон Ноли основно училиште во Палатица, Општина Тетово.

„Фон Ноли "“

Место
Општина: Тетово
Нас. место: Палатица
Основни информации
Контактни информации

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

Надворешни врскиУреди