ОУ „Борис Трајковски“ - Моноспитово

„Борис Трајковски“ е училиште кое се наоѓа во село Моноспитово, Општина Босилово.

„Борис Трајковски“

Primary school Boris Trajkovski (Monospitovo).jpg
Место
Општина: Босилово
Нас. место: Моноспитово
Основни информации
Контактни информации

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

ГалеријаУреди

НаводиУреди

Надворешни врскиУреди