Никола Ристески — македонски глумец.

Никола Ристески
Националност Македонец
Познат по улогата во:
Врба
Занимање глумец

Филмографија

уреди
Филмографија на глумецот Никола Ристески
Год. Назив Улога
2010-ти
2018 Иднината е наша ТВ-филм Полицаец
2019 Врба ТВ-филм Милан
2020-ти
2022 Кајмак ТВ-филм Владо

Надворешни врски

уреди