Натбуш (англиски: Nutbush, во буквален превод Грмушка од орев) е рурална заедница во Областа Хејвуд во Тенеси, САД. Се наоѓа во западниот дел од сојузната држава. Земјоделството е главно занимање на населението, а со тоа и главен извор на финансии.

Продавница во Натбуш (2004).

Натбуш е родното место на пејачката Тина Тарнер.