Михаил Саакашвили

Михаил Саакашвили (роден на 21 декември 1967) е грузиски политичар и трет претседател на Грузија, на должноста, од 2004 до 2007 г, од 2008 до 2013 г.

Саакашвили, 2020 г.

Надворешни врски уреди