Миранти од Вали (португалски: Mirante do Vale) е облакодер во Сао Паоло, Бразил. Бил завршен во 1960 година, има 170 метри висока и 51 спрата, и е највисоката облакодер во Бразил.

Миранти од Вали

Галерија Уреди

Поврзано Уреди