Следете ја Википедија на македонски јазик на Facebook!

Уредувачки викенд „Фотографија“
Уредувачки викенд „Фотографија“

Се известуваат сите заинтересирани уредници на Википедија на македонски јазик дека во периодот 30 септември - 1 октомври 2023 година ќе се одржи уредувачки викенд на тема „Фотографија“.