Лехово (појаснување)

појаснителна страница
(Пренасочено од Лехово)

Лехово може да се однесува на:

Пиринска Македонија уреди

  • Лехово — село во Светиврачко (Општина Свети Врач/Сандански).

Егејска Македонија уреди

  • Лехово — село во Леринско (општина Суровичево).
  • Лехово — поранешно село во Серско (општина Синтика)