Куклите на Росица

Куклите на Росицароман на македонска писателка за возрасни и за деца Оливера Николова, објавена во 2003 година.

Куклите на Росица
АвторОливера Николова
ЗемјаМакедонија Македонија
ЈазикМакедонија македонски
Жанрроман
ИздавачПросветно дело
Издадена
2003
Медиумпечатено издание
Страници93

Наводи

уреди