Bonjour !Уреди

Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици


You can find me on the french Wikipedia as Wikinade too.

ФонетикаУреди

Ne zboram i ne rasbiram makedonski. Znam : « ossaka la voda, padnala, padnala…» (sorry, it's a simple song !)

Уреди

 
Chat à la robe calico (écaille de tortue et blanc).
  Ова е корисничка страница на Википедија.

Ова не е енциклопедиска статија. Ако ја најдете оваа страница на место кое не е Википедија, тогаш гледате пресликана страница. Имајте на ум дека е можно страницава да е застарена, а корисникот кому му припаѓа може да нема лична врска со другата страница што не е Википедија. Вистинската страница се наоѓа на http://mk.wikipedia.org/wiki/Корисник:Wikinade.