Детали
22 Овој Википедијанец има 22 години, 3 месеци и 20 дена
на 20 април, 2024.
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.
Овој корисник е активен на Википедија веќе
 3 години, 2 месеци и 5 дена.

Студент на ФИНКИ.