За мене:


  • заинтересиран за информатичка технологија
  • филмски фанатик
  • гејмер
  • html стартер
  • C стартер
  • џез/рок фан


Здраво!

Јас сум Кристијан и сум нов корисник на македонската Википедија.

Се надевам дека ќе допринесам за нејзино проширување и развивање колку што можам, особено во ВикиПроектот Филм кој спаѓа во моите најпознати подрачја.

Сите пофалби, забелешки, барања или само рандом теми можете да ги пратите преку порака овде. (додадете четири тилди ( ~ ~ ~ ~ ) во пораката за полесно следење на истата)

Поздрав, Thanatos


Последна статија: „Пијанист“                             Претходни статии: „Лице со лузна“, „Декстер“


Овој корисник е активен на Википедија веќе
 11 години, 9 месеци и 22 дена.
ВикиПроект Филм Овој корисник е член на ВикиПроектот Филм.
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
sr-4Овај корисник течно говори српски језик.
hr-4 Ovaj suradnik hrvatski razumije kao da mu je materinski jezik.
it-1 Questo utente può contribuire con un livello semplice di italiano.
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте ја Предлошка:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици