Корисник:Stefan40-3e3e/Награди

Фудбалска награда за неуморниот уредувачУреди

  Фудбалска награда за неуморниот уредувач
Јас, Kiril SImeonovski, Ви доделувам вам, Stefan40-3e3e, награда за Вашите придонеси во врска со статии за Купот на конфедариции во оранизација на ФИФА на Википедија на македонски јазик!--Kiril Simeonovski (разговор) 16:14, 25 јуни 2009 (UTC)

НаградаУреди

  Акватичка награда
Јас, MacedonianBoy, Ви доделувам вам, Stefan40-3e3e, награда за Вашите придонеси во врска со проширувањето и создавањето статиите поврзани со спортовите на вода! Одличен работа и резултати!

Награда за спортски настаниУреди

За последователност во уредувањето на статии за тековните спортски настани.
од Kiril Simeonovski (разговор)