Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте ја Предлошка:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
Овој корисник е од машкиот пол.
Овој корисник живее во Македонија.
HTML-4 Овој корисник одлично го познава HTML кодот.
c-4 Овој корисник е одличен C-програмер.
.css Овој корисник може да пишува CSS скрипти.
C:\>_
Овој корисник користи DOS (кога Виндоус заебава).

Овој корисник го нервира
целата таа работа со лиценцитe.
Овој корисник го подржува комунизмот.
Овој корисник свири на гитара.
PULP Овој корисник не мисли дека Marsellus Wallace looks like a bitch.