Flag of the Republic of Macedonia.svg Овој корисник живее во Македонија.
Male symbol (bold, white).svg Овој корисник е од машкиот пол.
Pioneer plaque line-drawing of a human male.svgОвој корисник е човек.
teen Овој корисник е тинејџер.
Religious syms.svgОвој корисник ги почитува верувањата и религиите на другите и сфаќа дека не сите луѓе сакаат да го следат истиот пат.
L Овој корисник има целосно познавање на латиницата.
ЅЃ Овој корисник има целосно познавање на кирилицата.
Linkin park acronym 2007th.png
Овој корисник е фан на Linkin Park
Laptop 01.svg Овој корисник придонесува со користење на лаптоп.
Овој корисник допринесува користејќи Google Chrome.


Sterling.png Овој корисник сака мачки.
Flag of the Republic of Macedonia.svg Овој корисник живее во Македонија.
Animexample.gifОвој корисник знае дека топчето на сликата никогаш нема да запре да скока
bg-3 Този потребител има задълбочени познания по български език.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
hr-3 Ovaj korisnik vrlo dobro govori hrvatski jezik.
sr-3Овај корисник врло добро говори српски језик.
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.