Иван Мартинов

руски ботаничар и филолог

Иван Иванович Мартинов (руски: Иван Иванович Мартынов) (1771–1833 Санкт Петербург) бил руски ботаничар и филолог.

Иван Мартинов

НаводиУреди

  1. „Автори“. Меѓународен индекс на растителни имиња. (англиски)