Знамето на Олдерни е доделено на 20 декември 1993. Се состои од крстот на Св. Ѓорѓија со грбот на Олдерни во средината, на кој е претставен лав како држи фиданка на зелена позадина со златна обраба.

Знамето на Олдерни

Поврзано уреди