Жижи (претстава)

(Пренасочено од Жижи)

Жижи (1951) е популарна Бродвејска претстава направена врз основа на истоимената новела на Колет, со Одри Хепберн во главната улога.

Одри Хепберн и Кетлин Несбит во оригиналната Бродвејска продукција на „Жижи“ (1951 г.)