Да се живее гласно (филм)

Да се живее гласно (англиски: Living Out Loud) е американски филм во режија на Ричард Лагравенезе. Главните улоги ги толкуваат: Дени де Вито и Холи Хантер.

Содржина уреди

Џуди Нелсон е неодамна разведена и поради тоа е обземена со фантазии за одмазда кон поранешниот сопруг и неговата невеста. Нејзиниот живот е празен, но неочекувано ги среќава храбрата и дрска џез-пејачка во локалниот клуб и несреќниот лифт-бој во нејзината зграда, на Петтата авенија.[1][2][3]

Наводи уреди

  1. Антена, број 840, 1.8.2014, стр. 16.
  2. Антена, број 857, 28.11.2014, стр. 20.
  3. Антена, број 854, 7.11.2014, стр. 25.