Американски маршали (филм)

Американски маршали (англиски: US Marshals) - американски филм, во режија на Стујуарт Берд. Главните улоги ги толкуваат: Весли Снајпс, Томи Ли Џонс, Роберт Дауни Џуниор итн.

Содржина Уреди

При еден транспорт на затвореници, злогласниот криминалец Шеридан успева да побегне. Тогаш, започнува голема полициска потера по него...[1]

Наводи Уреди

  1. „Градско собрание“, Антена, број 899, 18.9.2015, стр. 14.