Отвори го главното мени

Агстафа (азерски: Ağstafa) е административен регион во Азербејџан.

Агстафа
Азербејџан со Агстафа
Население: 75.900
Површина (km²): 1.500
Главен град: Агстафа

Содржина

ДемографијаУреди

НаселениеУреди

РелигијаУреди

ЈазициУреди

ПоврзаноУреди