UTC−09:30

временско отстапување од UTC
Карта на светот на која се обележани часовните појаси

UTC−09:30 — ознака за временско отстапување од UTC во износ од −9 часа и 30 минути.

Како стандардно време (цела година)Уреди

ПоврзаноУреди