r/mkdподреддит управуван од македонски корисници на Reddit.

r/mkd
Насловна страница
r/mkd во февруари 2021
Вид место
подреддит
Достапно намакедонски, повеќе јазици
Основано3 февруари 2012; пред 12 години (2012-02-03)
Земја на потеклоМакедонија Македонија
Адресаreddit.com/r/mkd
Зачленувањенезадолжително
Корисници21000 ( Мај 2023)
Тековна состојбаактивен

Наводи уреди