Отвори го главното мени

.rs е главен Интернет домен за Србија. Со доменот управува Регистарот за национални интернет домени на Србија.

Секундарни домениУреди

  • .co.rs – корпорации
  • .org.rs – цивилни организации и асоциации
  • .edu.rs – едукациони
  • .ac.rs – академски
  • .gov.rs – владини
  • .in.rs – персонални

Надворешни врскиУреди