Што е најлошото што може...

Што е најлошото што може... (англиски: What's the Worst...) е американски филм, во режија на Сем Вајсман. Главните улоги ги толкуваат: Дени де Вито и Мартин Лоренс.

СодржинаУреди

Кога Кевин Кефри провалува во вилата на милионерот Макс Фербанкс, за која претпоставувал дека е празна, тој ќе се изненади непријатно кога ќе види дека сопственикот е дома. Макс го фаќа крадецот на дело и ја повикува полицијата.[1]

НаводиУреди

  1. Антена, број 845, 5.9.2014, стр. 26.