Шпиц (дневен весник)

Шпиц — поранешен[4] дневен весник во Македонија.[5] Весникот бил бесплатен до 2010 година, по што се продавал по цена од 15 денари.[6]

Шпиц
УредникБранко Геровски
Основан2006[1]
Престанал1 септември 2011 година[2][3]
Страницаwww.spic.com.mk
Беспл. архивНе

НаводиУреди