Филип Тројовски (р. 16 март 1982) е чешки глумец, манекен и телевизиска личност. Тој е исто познат и под псевдонимот Томи Хансен кој го користи во хомосексуални порнографски филмови.[1]

НаводиУреди

  1. „Below The Belt - Your favorite stars... Unzipped: Flashback Friday: Tommy Hansen“. web.archive.org. 2009-09-25. Посетено на 2020-05-27.