Ти сурфаш, ние праќаме пирани

„Ти сурфаш, ние праќаме пирани“ (англиски: You Surf We Send Piranhas) — музички албум на македонската рок-група Molokai, објавен во 2012 година.

Список на песни

уреди

Албумот содржи десет песни:[1]

 • Gliding Through the Sewers
 • Coralhead
 • Mummies Can't Surf
 • Attack of the Radiation Crabs
 • Duckdiving the Tsunami
 • Fujiwhara Effect
 • You Surf We Send Piranhas
 • Operation Overdrive
 • My Girlfriend Was Kidnapped by Wiki-Tiki
 • Gale Warning

Податоци за албумот

уреди

Албумот е снимен, миксиран и мастериран од Ненад Трифуновски и Дени Крстев во август 2012 година. Автори на музиката се членовите на „Molokai“, а дизајнот на обвивката на албумот е дело на Ангела Ризоска. На албумот настапуваат следниве музичари:[2]

Наводи

уреди
 1. Molokai, You surf we send piranhas, Направи заедно и Младински културен центар - Битола, 2012.
 2. Molokai, You surf we send piranhas, Направи заедно и Младински културен центар - Битола, 2012.