Студентски збор

Студентски збор — македонска издавачка куќа со седиште во Скопје.

ИсторијаУреди

Менаџмент и организацијаУреди

Издавачка дејностУреди

НаводиУреди

  1. Блаже Тренески, Стојна ситноода, Скопје: Студентски збор, 1981.