Стадион Чаир

Стадионот Чаир е стадион кој се наоѓа во Скопје, Република Македонија. Моментално на наго настапува екипата на ФК Шкупи. Стадионот има сместивост од 4.500 седишта.

Стадион Чаир
Stadoiiii.jpg
Место Скопје, Македонија
Отворен
Сопственик ФК Шкупи
Подлога Трева
Игра
Гледачи 4.500