Стадион Цементарница

Стадионот Цементарница е стадион кој се наоѓа во Скопje, Република Македонија. Моментално на наго настапува екипата на ФК Горно Лисиче. Стадионот има капацитет од 2.000 седишта.

Стадион Цементарница
Место Скопje, Македонија
Отворен
Сопственик ФК Цементарница
Подлога Трева
Игра
Гледачи 2.000